Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!

Fes-te Soci/a de Comerç del Foix...
No saps com fer-ho?

Informa't aquí ⇒

Campanyes promocionals

13/04/2009 - 26/04/2009 Campanya

Mona 2009

La Campanya de La Mona és una de les més nostrades, dins del Comerç del Foix, la fem amb la total col·laboració de les 7 fleques i pastisseries del poble, i consisteixi en que cada un dels nostre establiment associats, durant el període de 15 dies, anteriors al Dijous de Pasqua, per cada venda que fan, donen una butlleta ( actualment en fem unes 20.000) a la seva clientela que han d'omplir amb les seves dades. Aquesta butlleta l’han de dipositar en una caixa habilitada, expressament, en cadascuna de les 7 fleques i pastisseries del poble, que es troben dins de la promoció.

El dia de Dijous Sant a les 12 del mig dia, cada un dels establiments esmentats, sorteja a Mona o la Garlanda, segons sigui la seva especialitat, entre totes les butlletes dipositades a la caixa.

Objectius:

L’objectiu d’aquesta campanya és fidelitzar als nostres clients i clientes, ja que hem observat que, iniciatives d’aquest tipus, els atrauen. Donat que, agraeixen aquest tracte i, d’aquesta manera es queden amb nosaltres. A més, com sempre, insistim amb la nostra intenció de fer perdurar la tradició de la nostra terra.

Emplena la butlleta que trobaràs a:

 • Pastisseria Valls
 • Forn 4 barres
 • Fleca Forn de pa J. Carbonell
 • Forn de pa R. Esplugas
 • Pastisseria fleca La Cova
 • Pastisseria Margaridense
 • Pastisseria forn de pa Pachi
08/02/2009 - 28/02/2009 Campanya

Campanya de Carnestoltes

Aquesta és una campanya que consisteix en, aprofitant el reso que té en el nostre municipi la celebració del Carnaval,es fa el muntatge d’una carpa especialment habilitada, pel repartiment de brou calent entre els i les assistents; recuperant així, antigues costums de les nostres comarques i per escalfar a tots els i les carrossaires i el seu seguici.

Es reparteixen sobre unes 1500 racions de brou.

Objectius:

La campanya d’una banda ens proporciona una publicitat directa i, d’altra fa que sigui un factor de cohesió, entre el nostre poble (principalment) i tot la gent de fora del municipi que s’hi acosta en aquestes dates.

01/01/2009 - 06/01/2009

Campanya de Reis

És una campanya de participació; davant de l’arribada del patge reial dels Reis d’orient,( dia 2 als Monjos i dia 3 a la Ràpita) el Comerç del Foix prepara un acte que consisteix en l’obsequi de crispetes per assaborir la vetllada a tots els infants i persones assistents a l’acte.

Objectius:

Són campanyes com la de Festa Major, la de Carnestoltes, l'Aplec del Castell,... de col·laboració amb el municipi i que tenen com objectiu cercar sempre la cohesió i la complicitat amb la gent. Al mateix temps s’aprofita per produir una publicitat directa, juntament, amb el suport del anuncis i les noticies que generen a la premsa comarcal, aquests esdeveniments.

20/12/2008 - 11/01/2009 Campanya

Campanya de Nadal

La Campanya de Nadal, és una de les que més èxit i reso ens té, primer per l’acceptació de la clientela habitual i en segon lloc perquè està feta en les dates claus per a tot el comerç.

Consisteix, en el sorteig d’una Mega-Panera feta amb aportacions de totes les persones sòcies, des de qualsevol producte que es pot trobar en el nostre comerç fins qualsevol del serveis que ofereix el Comerç del Foix.

Des de principis de desembre fins el dia de Reis ( 6 de gener), els nostres establiments reparteixen (100.000 butlletes) a cada client/a per cada compra i el dia 6, coincidint amb el sorteig de la Loteria Nacional, es coneix el número guanyador i posteriorment es fa el lliurament del premi en un altra acte.

Objectius:

És una campanya que dóna molt racó mediàtic, perquè entre tots els nostres socis i sòcies aconseguim un lot (Mega-Panera) molt espectacular, entre productes i serveis i a part hem comprovat que se’n parla a tota la comarca.

Així mateix, al ser aportacions de tots els establiments, aconseguim una compenetració i una sinèrgia entre les persones associades, molt gran.

Fa que les nostres clientes i clients, es quedin a comprar al poble i no marxin a fer les seves compres a fora (fidelització), a més hem comprovat que arreu d’aquesta iniciativa han vingut clientes i clients de les rodalies; donat que aquest és un premi que crida molt l’atenció de la gent, amb el qual aconseguim nova clientela esporàdica i amb possibilitat de fidelitzar-la, si són dels petits nuclis urbans de les rodalies.

« 1 2 3 4 5 6 »

 • Comerç del Foix
 • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
 • Diputació de Barcelona
 • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
 • Generalitat de Catalunya