Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!

Fes-te Soci/a de Comerç del Foix...
No saps com fer-ho?

Informa't aquí ⇒

Campanyes promocionals

17/06/2012 - 22/07/2012

EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA

Aquest diumenge dia 22 de juliol, durant el Ball de Tarda de la Festa major, ha tingut lloc el Sorteig de la Campanya D’Estiu de l’associació de comerciants de Santa Margarida I Els Monjos “EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA”
El sorteig es va fer amb la col·laboració de uns nens i nenes del poble que van extreure les boles corresponents al premi i amb la presencia de tot el públic del Ball, el regidor de Cultura sr. Andreu Clemente, membres de la Junta del Comerç del Foix i el seu dinamitzador comercial.
El numero premiat ha estat el 50.701 que li correspon el premi de 1000 € en efectiu.
La promoció ha durat del 17 de juny al 22 de juliol i es varen repartir 70.000 butlletes.

01/04/2012 - 05/04/2012 Campanya

Campanya de LA MONA

L’associació Comerç del Foix ha dut a terme la cloenda de la campanya de la
Mona, que cada any es celebra al municipi. Enguany aquest sorteig tenia un
al·licient afegit ja que entre els agraciats amb el sorteig de les mones de
Pasqua, que es va fer el passat 5 d’abril, s’ha realitzat un segon sorteig
per atorgar el primer premi de la mega panera virtual que va quedar desert
del sorteig de Nadal.

El sorteig final de la campanya ha tingut lloc avui dijous al migdia al Saló
de Plens de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb presència de
l’alcaldessa Imma Ferret i membres de la Junta del Comerç del Foix. A l’acte
s’hi han aplegat els guanyadors de les 7 mones de Pasqua que es van sortejar
el passat 5 d’abril als establiments col·laboradors de la campanya: fleca J.
Carbonell, forn 4 Barres, pastisseria La Margaridense, forn de pa Esplugas,
forn Valls, pastisseria Pachi i forn La Cova.

Entre les persones afortunades s’ha procedit a sortejar el primer premi de
la mega panera, que ha correspost finalment a la sadurninenca Montserrat
Suñé, clienta assídua de la pastisseria La Margaridense, que és qui ha donat
la papereta premiada.

El primer premi de la mega panera està valorat en 3000 euros en productes i
serveis dels associats de Comerç del Foix.

01/12/2011 - 07/01/2012 Campanya

Nova Megapanera de l'associació de Comerciants del Foix

L'associació Comerç del Foix ha organitzat un seguit d'activitats per aquestes festes nadalenques adreçades a promoure les compres al municipi i a donar a conèixer els seus productes i serveis.

Així, durant els propers dies, els establiments adscrits a Comerç del Foix regalaran butlletes per al sorteig d'una "Megapanera" amb aportacions del centenar de socis de l'entitat. El sorteig serà aquest any el dia 13 de gener al local de la Societat La Margaridoia, abans del sopar de celebració, en els actes de la nostra Festa Major d'hivern.

La panera inclourà productes i serveis per un valor de més 6.000 euros amb aportacions gastronòmiques, de restauració, formació, lleure i activitats, entre altres.

01/05/2011 - 31/05/2011 Campanya

Promocions mensuals del Comerç del Foix

El proper mes de maig comencen les accions previstes de l'Associació del Comerç del Foix per desenvolupar un seguit de promocions mensuals de tots els associats.

Aquestes promocions mensuals es publiciten a través de díptics, fulletons, és a dir publicitat directa a tot el municipi, al mercat dels diumenges i a les empreses dels polígons de la localitat.

L'objectiu d'aquestes accions és aconseguir que Comerç del Foix pugui ser un referent de serveis, restauració i comerç a la comarca, per les facilitats, per la presència, per la qualitat i per l'atenció al client que volen oferir com exponents del Comerç de Proximitat.

10/07/2010 - 10/07/2010 Campanya

Lliurament dels premis de la campanya d'estiu del Comerç del Foix

El dia 18 de juliol es va fer el lliurament del premi de la campanya d'estiu del Comerç del Foix, els premis son tres estades a per a dues persones a l'Hotel de 5 estrelles LE MERIDIEN-RA .

Els guanyadors de cadascuna de les estades han estat els posseïdors de les tres butlletes coincidents amb els tres números premiats del Sorteig d'Estiu del dia 10 de juliol de la loteria nacional.

La butlletes va ser lliurades en un acte, als locals on es va donar el número guanyador.

Els xecs regal amb el premi es van entregar als seus guanyadors durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos, el dia 18 de juliol.

01/02/2010 - 28/02/2010 Campanya

Comerç del Foix inaugura la senyalització comercial.

L’associació de comerciants “COMERÇ DEL FOIX” de Sta. Margarida i Els Monjos amb el suport de l’Ajuntament, Diputació i el departament De Comerç de Generalitat de Catalunya, ha muntat tres monòlits d’informació i senyalització comercial que seran els primers d'un conjunt que tindran per objectiu posicionar tots els establiments de l’associació dins del municipi, amb la clara intenció de, que a part dels mateixos vilatans, els visitants del mercat a l'aire lliure i dels polígons industrials coneguin el nombre i gran varietat d’oferta que té el poble amb comerç i serveis.

Aquestes accions ressegueixen la intenció, començada ja fa mes d’un any, de donar a conèixer i comunicar l’existència d'un seguit de comerços i empreses de serveis que no paren de fer accions i campanyes per dinamitzar tots els sectors comercials del municipi.

14/12/2009 - 06/01/2010 Campanya

Mega panera de l’associació de Comerciants del Foix

L’associació Comerç del Foix ha organitzat un seguit d’activitats per aquestes festes nadalenques adreçades a promoure les compres al municipi i a donar a conèixer els seus productes i serveis.

Així, durant els propers dies, els establiments adscrits a Comerç del Foix regalaran butlletes per al sorteig d’una “Megapanera” amb aportacions del centenar de socis de l’entitat. El sorteig tindrà lloc el dia de Reis, coincidint amb el sorteig del “Niño” de la Loteria Nacional i la iniciativa està adreçada a promoure les compres al municipi, per premiar els clients d’aquestes establiments. La panera, amb tots els seus productes, es pot veure a l’aparador de l’establiment Carnisseria i Xarcuteria J.Piera de la cantonada entre l’avinguda de Catalunya i l’avinguda de Cal Rubió.

La panera inclourà productes i serveis per un valor aproximat de 5.000 euros amb aportacions gastronòmiques, de restauració, formació, lleure i activitats, entre altres.

Dins les activitats de la campanya de Nadal i Reis, l’associació col•laborarà també els dies 24 i 26 de desembre amb el Caga Tió dels Monjos i la Ràpita. Igualment Comerç del Foix col·labora en la campanya de recollida de joguines per a famílies sense recursos que es duu a terme al municipi fins a mitjans de desembre.

01/08/2009 - 31/08/2009

Campanya de Festa Major

La campanya de Festa Major, entra dins del mateix grup d’accions que cercant la col·laboració entre entitats i les diferents activitats que es fan al nostre municipi. Consisteix en un repartiment de xocolata desfeta, per a tot el veïnat que s’acostin a la nostra Carpa de Comerç del Foix, ubicada per donar aquest servei dins dels diferents actes que es fan per la mainada a la Festa Major.

Objectius:

Amb aquest tipus de promocions es fan per cercar, principalment, la cohesió entre el veïnat i la marca Comerç del Foix i així mateix el reso i la publicitat directa que et donen aquest actes; sempre buscant la consolidació de la xarxa comercial del nostre municipi.

01/06/2009 - 30/06/2009 Campanya

Campanya d'Estiu

Aquesta campanya consisteix en el sorteig d’una estada, per a dues persones, en un del Paradors Nacionals de Catalunya, que el mateix guanyador tria.. Durant el mes de Juny, els nostres establiments adherits, reparteixen, entre la seva clientela unes butlletes numerades, per a cada compra mínima. El sorteig es realitza el segon diumenge de Juliol i, la butlleta premiada serà la que coincideixi amb el número de la Loteria Nacional d’aquella data.

Objectius:

Són campanyes que hem comprovat la seva afectivitat per el reso que tenen, no sols pel que fa a les clientes i clients del nostre poble (fidelització), sinó am les altres viles veïnes ( fidelització de nova clientela i accions en clientela esporàdica).

21/04/2009 - 25/04/2009 Campanya

Campanya de Sant Jordi 2009

Per sant Jordi et regalem un punt de Llibre Col.leccionable.

Passa't per qualsevol de les nostres botigues adherides i aconssegueix-lo!!

El Comerç del Foix, es vol afegir amb la celebració d’aquesta data tan assenyalada i el que fem és regalar un punt de llibre d’una col·lecció de quatre roses pintades pel prestigiós pintor Guillem Noya, col·lecció que va donar per a la nostra associació altruísticament, juntament amb una recepta d’algun plat o producte de la nostra variada gastronomia catalana.

Objectius:

La campanya té com a objectiu, la publicitat directa dins del nostre poble i els petits nuclis urbans que l’envolten. Buscant, sempre, motius catalans i que agradin als nostres co-vilatans i co-vilatanes perquè facin seva la nostra associació.

« 1 2 3 4 5 6 »

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya