Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!

Fes-te Soci/a de Comerç del Foix...
No saps com fer-ho?

Informa't aquí ⇒

Campanyes promocionals

10/12/2020 - 10/12/2020 Campanya

La il·lusió de celebrar: Torna la Mega Panera de Comerç del Foix

28/10/2020 - 28/10/2020 Campanya

Diumenge, 25 d'octubre, comença la campanya Compra a prop 2020

Els municipis de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola començaran el 25 d’octubre vinent la 6a edició de la campanya comercial ‘Compra a prop i descobreix el teu entorn’, adreçada a enfortir el comerç local i promoure els elements turístics del territori.

La iniciativa, que ja s’ha consolidat com un clàssic de les propostes comercials dels mesos de tardor, premiarà les compres que es facin als establiments dels tres municipis adherits a la campanya.

Els participants opten a aconseguir una setantena de regals diversos com ara entrades per a equipaments turístics, àpats en restaurats o visites a cellers, entre altres propostes adreçades a reforçar el coneixement del territori més proper i els seus elements turístics, culturals i patrimonials.

El sisè aniversari de la campanya se celebrarà amb dues novetats. Si l’any passat es va estrenar la participació a través d’una butlleta electrònica escanejant un codi QR instal·lat a les urnes, a més del sistema tradicional de participació omplint la butlleta manualment, enguany per poder registrar les dades del participant, el codi anirà incorporat a la butlleta. A més, també es farà un estudi de l’impacte econòmic de la campanya.

En l’edició del 2020, són 115 els establiments dels tres municipis que s'han adherit a la iniciativa. En aquesta ocasió, es repartiran 50.000 butlletes entre la clientela.

La campanya finalitzarà el dia 22 de novembre i aquesta vegada, a causa de la situació sanitària, no es farà el tradicional acte de lliurament dels premis. Els afortunats rebran una trucada telefònica per tal que recullin als ajuntaments els vals per obtenir els premis.

 

30/06/2020 - 30/06/2020 Campanya

Comerç segur

30/06/2020 - 30/06/2020 Campanya

Tots junts ens en sortirem25/06/2020 - 25/06/2020 Campanya

EL COMERÇ DEL FOIX, ENS REACTIVEM

La nova normalitat imposada enguany pel Covid19 ha obligat l’associació Comerç del Foix a reconvertir la tradicional campanya d’estiu en una iniciativa que continuarà premiant la fidelitat dels compradors i buscarà la captació de nous clients, tant locals com de fora del municipi.

A partir del 27 de juny fins al 19 de juliol i per setè any consecutiu es portarà a terme una campanya d’Estiu, enguany sota el lema El Comerç del Foix, ens reactivem.

La campanya consistirà en un únic premi d’un talonari, valorat en 900€, per gastar en productes i serveis de les botigues associades. Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats, prop d’un centenar a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig del talonari, que es podrà gastar a tots el establiments associats a Comerç del Foix.

El sorteig serà el dia 19 de juliol a les dependències de l’associació i es comunicarà el mateix dia coincidint amb el ball de lluïment de la festa major dels Monjos.

Santa Margarida i els Monjos

23 de juny de 2020

 

16/03/2020 - 16/03/2020 Campanya

El COMERÇ DEL FOIX comença la Campanya de LA MONA

Aquesta Pasqua et regalem 7 Mones

L’associació Comerç del Foix encetarà el dia 16 de març la tradicional campanya de LA MONA, sota el eslògan “ ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX”.

 Com ja es habitual amb aquesta campanya, per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, la clientela rebrà gratuïtament una  butlleta, aquest any es repartiran  50.000 butlletes, que donaran dret a participar al sorteig de 7 mones de Pasqua, que ofereixen les fleques i pastisseries del nostre municipi i que seran les especialitats d’aquests mateixos establiments.
Cal remarcar també, que aquest any hi ha una gran novetat: entre els 7 afortunats guanyadors de les Mones, el dimecres 22 d’abril, a les dependències del Local d’entitats de Santa Margarida i els Monjos, es farà un sorteig especial de un talonari de productes i serveis dels establiments de Comerç del Foix, per valor aproximat de uns 900 €.

El sorteig de les Mones serà el Dijous Sant dia 9 d’abril a les 12 del migdia, i tindrà lloc a cadascuna de les fleques, com ja es tradicional

29/11/2019 - 06/01/2020 Campanya

Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera

Per desè any consecutiu l’Associació Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos inicia aquest 30 de novembre la Campanya de Nadal amb la Mega Panera Virtual, la mes gran del Penedès, promoció ja tradicional i esperada que aquest any arriba a la xifra de 4.500 € aproximadament en productes i serveis  de totes les aportacions dels  establiments associats.


Per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, s’obsequiarà amb butlletes per participar en el sorteig de la Mega Panera.

El sorteig serà el proper dia 6 de gener, coincidint  les 3 butlletes guanyadores amb els tres premis principals del Sorteig del Nen de la Loteria nacional .

La panera consisteix amb un talonari de vals a on estan consignades totes i cadascuna de les aportacions en productes i serveis del  as prop de un centenar de socis que hi participen.

 

Santa Margarida i els Monjos
26 de novembre de 2019.

12/06/2018 - 12/06/2018 Campanya

Aquest estiu, necessitaràs més mans !

“EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA”

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix, l’entitat ha pensat en mimar als seus clients amb 3 premis especials d’estiu.

Del proper 8 de juny al 7 de juliol i per cinquè any consecutiu es portarà a terme la campanya d’Estiu: El Comerç del Foix et cuida. Aquest estiu paga extra.

Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats, prop de un centenar a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig de 3 premis de la Paga extra d’estiu,  un 1er premi de 400 Eurofoix, un 2on de 200 €f i un 3er de 100 €f que es donaran amb els talonaris de l’Associació, i que es podran gastar a tots el establiments associats a Comerç del Foix.

El sorteig serà el dia 7 de juliol i premiarà la butlleta que coincideixi amb el primer, segon i tercer premi del sorteig Extraordinari d’Estiu de la loteria nacional. El lliurament dels premis esta previst, per al diumenge dia 22 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos.

Santa Margarida i els Monjos

A 5 de juny de 2018.

DESCARREGAR BUTLLETA (PDF)

09/04/2018 - 09/04/2018 Campanya

Jornades culturals Santa Margarida i el Monjos Sant Jordi 2018

Divendres 20 d’abril
TARDA CULTURAL
Lloc: Biblioteca
Horari: 17.30 h.

Espectacle infantil ‘El viatge de James’, a càrrec de Cia Teatre Aula.

Inauguració de l’exposició de dibuixos del jove artista del municipi Manu Viceo.

I en acabar, tallers infantils i la GRAN BOMBOLLADA
 

Diumenge 22 d’abril
PARADES DE SANT JORDI
Lloc: plaça de Pau Casals
Horari: de 10 a 14 h

ACTIVITATS:
Parades de venda per Sant Jordi de roses, llibres i altres A càrrec d’entitats del municipi i
d’establiments del Comerç del Foix.

Parada de la coordinadora dels balls folklòrics Inscripcions obertes als balls.

Tallers per a tota la família i sorteig de lots de llibres

Activitat infantil ‘My Little Carnival’, a càrrec de Plus Arts.

Concerts de gralla, amb el grup Salsa d’Inxa i de rock, amb la formació Trivari

06/04/2018 - 06/04/2018 Campanya

CAMPANYA DE LA MONA DEL COMERÇ DEL FOIX

El  dijous Sant dia 29 de març es va fer el lliurament de les  MONES DE PASCUA que com ja es tradicional, van regalar les Pastisseries i Fleques del poble implicades en la campanya: “ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX”

FLECA J. CARBONELL- FORN 4 BARRES- PASTISSERIA LA MARGARIDENSE

FORN DE PA ESPLUGAS- FORN VALLS - FORN LA COVA

« 1 2 3 4 5 6 »

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya